Dragi svi,

donacije su nam hitno potrebne, nas je malo i došli smo do granice kada naše mogućnosti i kapaciteti prelaze naše mogućnosti. Trebamo SVE!!! SVE što nam možete dati, pokloniti, donirati, trebamo volontere, čuvalice, hranilice, kumove…

Trebamo Vaše slobodno vrijeme za brigu o macama koje se sada nalaze na ulicama (ranjene, bolesne i mačiće koji na ulicama neće preživjeti) , kako bi na privremenom smještaju čekale svoje domove.

Trebamo Vašu nježnost i pažnju, trebamo čuvalice za mame mace sa mačićima, kojima nije mjesto na ulici. Trebamo čuvalice za mace na oporavku nakon kirurških zahvata i jednostavno čuvalice koje su voljne uložiti malo truda i vremena u socijalizaciju naših štićenika do udomljenja, a mi snosimo troškove hrane, pijeska, veterinara do udomljenja.

Trebamo stare dekice, ručnike, posteljine i  novine, jer ih naši štićenici troše većom brzinom od one kojom mi to stignemo oprati i nadomjestiti 😛 Trebamo  transportere u bilo kakvom stanju, kaveze, mačje toalete, zdjelice, koju igračku.

Ukoliko nam želite direktno donirati hranu za mace – javite nam se. Naše mace nisu izbirljive, primamo svaku donaciju i za svaku ćemo biti zahvalni.

Na kraju, ono najvažnije trebamo Vašu pomoć u plaćanju veterinarskih troškova i nabavci hrane za bolesne mace, mace na oporavku i kvalitetnije hrane za mame sa bebama, te pijeska.

Povremeno ćemo organizirati i aukcije predmeta, možete nam donirati sve predmete koji su upotrebljivi, a zanimljivi za kupce. To mogu biti razni uporabni ili dekorativni predmeti, odjeća, nakit… Imate li i Vi takav višak, slobodno se javite. Mi stižemo.

Mi smo odlučili nešto poduzeti, osnovali smo udrugu i dajemo sve od sebe. Ali nesretnih maca je puno i ne možemo im pomoći sami. Molimo Vas za pomoć. Mace Vas mole za pomoć.

Službeni račun S.O.S. Cat udruge:

PBZ banka

HR8823400091110688803
SWIFT PBZGHR2X

Donirati možete i putem Paypal-a, na naš PayPal email:

paypal@soscat.net

Svaka, i najmanja uplata, macama znači puno! HVALA!

Javite nam se na naš e-mail: soscat(@)soscat.net ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.