Dragi svi,

nas je malo i došli smo do granice kada naše mogućnosti i kapaciteti prelaze naše mogućnosti. Trebamo SVE!!! SVE što nam možete dati, pokloniti, donirati, trebamo volontere, čuvalice, hranilice, kumove…

Trebamo Vaše slobodno vrijeme za brigu o macama koje su na liječenju i oporavku u stacionaru.

Trebamo Vašu nježnost i pažnju, trebamo čuvalice za mame mace sa mačićima, kojima nije mjesto tamo. Trebamo čuvalice za mace na oporavku nakon kirurških zahvata i jednostavno čuvalice koje su voljne uložiti malo truda i vremena u socijalizaciju naših štićenika do udomljenja, a mi snosimo troškove hrane, pijeska, veterinara do udomljenja.

Trebamo stare dekice, ručnike, posteljine i  novine,  jer ih naši štićenici troše većom brzinom od one kojom mi to stignemo oprati i nadomjestiti 😛 Trebamo  transportere u bilo kakvom stanju, kaveze, mačje toalete, zdjelice, koju igračku.

Na kraju, ono najvažnije trebamo Vašu pomoć u plaćanju veterinarskih troškova i nabavci hrane za bolesne mace, mace na oporavku, mace na hranilištima i kvalitetnije hrane za mame sa bebama, te pijeska. Naše mace nisu izbirljive, primamo svaku donaciju i za svaku ćemo biti zahvalni.

Povremeno ćemo organizirati i aukcije predmeta, možete nam donirati sve predmete koji su upotrebljivi, a zanimljivi za kupce. To mogu biti razni uporabni ili dekorativni predmeti, odjeća, nakit… Imate li i Vi takav višak, slobodno se javite. Mi stižemo.

Mi smo odlučili nešto poduzeti, osnovali smo udrugu i dajemo sve od sebe. Ali potrebitih je puno i ne možemo sami. Molimo Vas za pomoć. Mace mole za pomoć.

Službeni račun S.O.S. Cat udruge:

PBZ banka

HR8823400091110688803
SWIFT PBZGHR2X

Donirati možete i putem Paypal-a:
Svaka, i najmanja uplata, macama znači puno! HVALA!

Javite nam se na naš e-mail: soscat(@)soscat.net ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.