Traže se mačji heroji zaštitnici!

Pozdrav svima, mace koje ovdje vidite traže svoje heroje zaštitnike. One su nekada bile ulične i napuštene. Danas imaju svoje ljude koji o njima brinu, a to su mačji heroji zaštitnici. Većina maca treba vrlo malo – mrvicu hrane, topli smještaj i ruke za maženje. Da, i malo pijeska za WC. Zato tražimo mačje heroje zaštitnike da im omogućimo bar nešto od toga. Ne možete udomiti macu? Ne možete privremeno udomiti macu dok je ne prepozna i upozna njen zauvijek čovjek? Ne možete nikako drugačije pomoći…? Postoji još jedna mogućnost: postanite mačji heroj zaštitnik!

Tko su mačji heroji zaštitnici?

Mačji heroji zaštitnici se brinu o tome da maca za koju su se odlučili virtualno brinuti ima uvijek dovoljno hrane i pijeska za mačji WC. Mačji heroj zaštitnik će se glasno boriti na društvenim mrežama za njeno udomljenje i da njegova maca što prije pronađe najbolji mogući zauvijek dom.

Kako postati mačji heroj zaštitnik?

Eh, to vam je jednostavno! Mace koje vidite na ovoj stranici čekaju domove… čekaju, čeeekajuuuu. Sve mace koje vidite ovdje imaju i svoje albume sa opisom i fotografijama, gdje ih možete pregledati i odabrati svoju/svog štićenika/štićenicu (kliknite na “PROČITAJ”). Nakon odabira, kliknite na Pomozi mi sa 10€ mjesečno i uplatite direktno na ime mace. Uplatom se mačji heroj zaštitnik obavezuje da će svaki mjesec donirati maci 10€ (oko 75 kuna) na njeno ime, što će maci osigurati:

  • konzervice
  • suhu hranu
  • pijesak za WC
  • plaćanje oglasa na društvenim mrežama za udomljenje

Uplate se vrše putem PayPal-a, plaćaju se automatski mjesečno svaki mjesec, 6 mjeseci. Ukoliko želite ranije prekinuti uplate, jednostavno ih otkažite na PayPal-u.

Što će mačji heroj zaštitnik dobiti za uzvrat?

05.05.2016. Svi “ordeni” su podijeljeni! Hvala vam na podršci. U izradi su novi!
Osim osobnog zadovoljstva da ste pomogli nekom nedužnom biću, mačji heroj zaštitnik će dobiti Orden SOS Cat Šapice Prvog Reda 🙂 Da, to vam je velika stvar! Pogledajte samo…

*Svi oni koji uplate 6 mjeseci za redom na ime određene mace dobit će jedan od medaljona na svoju kućnu adresu. Podatke za dostavu molimo javite na našu email adresu. Hvala!