Kako udomiti mačku – Udruga S.O.S. Cat Zagreb

Nakon dugog razmišljanja odlučili ste da će novi član vaše obitelji biti udomljen i da vam po životnom stilu najviše odgovara mačka i sad se pitate kako udomiti mačku.

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka S.O.S. Cat djeluje na mnogim poljima. Najjednostavnije je posjetiti našu Facebook stranicu gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o svakoj mački za koju skrbimo. Također možete pregledati naš Njuškalo račun i pogledati fotografije kojima se trudimo što više istaknuti posebnost i ljepotu svake mačke.

Osim Njuškala i Facebooka prisutni smo na Twitteru, Instagramu i Google+, a najnovije mjesto za oglašavanje naših maca smo našli na Bazzaru. Dakle, sad kad znate sva mjesta na kojima se oglašavamo najbolje je da pregledate sve naše albume i napravite uži izbor maca koje vam se sviđaju. Potom nas kontaktirajte i mi ćemo vam po karakteru maca moći predložiti novog člana obitelji koji će se najbolje uklopiti kod vas.

Nakon što ste odabrali macu slijedi birokratski dio udomljavanja: provjera i potpisivanje ugovora. Provjera se sastoji u opsežnom telefonskom razgovoru u kojem ćemo provjeriti kakve uvjete nudite za macu (živite li blizu prometne ceste, jeste li spremni na sve što mačka traži, jeste li je spremni liječiti ukoliko postoji potreba, jeste li je spremni sterilizirati/kastrirati) i nakon toga se potpisuje ugovor kojim sve dogovoreno potvrđujete.

Ugovor je potreban radi toga da mi znamo gdje je svaka naša maca otišla, na njemu se ispunjavaju vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj telefona, OIB i broj osobne), a vi točnost tih podataka potvrđujete potpisom. Uz pomoć ugovora kod određenih veterinara možete dobiti popust i dobivate naše podatke uz pomoć kojih nas uvijek možete kontaktirati za sva pitanja vezana uz udomljenu mačku.

Javite nam se na naš e-mail: soscat(@)soscat.net ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.