Pomozi macama kupnjom – The Cat Shop

Majicu ili torbu kupi da se mačkama za hranu novčića skupi!

Svaki dan sve je više dojava o napuštenim, ranjenim, bolesnim i životno ugroženim mačkama u gradu Zagrebu. Iako bi voljeli svima pomoći, jednostavno nas nema dovoljno. Nas nekolicina radi ovo volonterski, iz ljubavi prema životinjama i u svoje slobodno vrijeme. Nedostatak financija nas dovodi do ruba, dugovi za hitne veterinarske zahvate se gomilaju, a mace moraju jesti, moraju imati svoje posude sa pijeskom, treba ih redovito čistiti od unutarnjih i vanjskih parazita.

Kako bi pomogli što većem broju nesretnih mačaka, krenuli smo sa kreiranjem majica i torbi, koje možetre naručiti putem Facebooka, na otvorenoj grupi pod nazivom “The Cat Shop”.

Trenutno imamo u ponudi, ženske i muške modele majica u veličinama S/M/L/XL za ženske modele i M/L/XL/XXL za muške modele. Majice su u bijeloj, crnoj, narančastoj i crvenoj boji. Majice su izrađene i u dva različita dizajn otiska:

Ženske SOS Cat majice

Pomozi macama kupnjom - Volim mačke - ženska majica Pomozi macama kupnjom - SOS Cat Supporter - ženska majica

Muške SOS Cat majice

Pomozi macama kupnjom - Volim mačke - muška majica Pomozi macama kupnjom - SOS Cat Supporter - muška majica

Osim majica, možete naručiti i platnene torbesa dugim ručkama (mogu se nositi na ramenu).

SOS Cat platnene torbe

Pomozi macama kupnjom - SOS Cat torbe

Nastojali smo formirati što nižu cijenu majica i torbi kako bi bila što prihvatljivija. Cijena majica je 70,00 kn (+poštarina i pakiranje u iznosu od 15,00 kn), dok je cijena torbi 45,00 kn.

Majice i torbe idealan su poklon za sve ljubitelje mačaka, a ujedno i pomažete jer 45% od prodanog odlazi za plaćanje veterinarskih troškova, hrane, pijeska i svih potrepština za mačke u nevolji.

Kako je udruga bazirana na volonterskom radu, a zbog nedostatka vremena, naručeno šaljemo poštom (ili Tiskom) svakog 1. i 15. u mjesecu. Moguće je i osobno preuzimanje, po dogovoru.

Podaci o uplati:

Žiro račun udruge je otvoren u PBZ Banci
HR8823400091110688803, pnb datum uplate, model 00 primatelj udruga sos cat
SWIFT PBZGHR2X

Uplatiti možete i putem paypal-a na: paypal@soscat.net

Pomozi macama kupnjom. Hvala!