Udruga SOS Cat i Grebalice Macko organiziraju post Valentinovski Buvljak – 18.02.2017. u subotu, u izložbenom prostoru Grebalica Macko, Zagrebačka cesta 194 u Zagrebu, sa početkom u 12 sati.

Na buvljaku uz knjige, odjeću, obuću, torbe, nakit i razne sitne i krupne stvari – očekuju vas i prigodni popusti na grebalice i penjalice, odnosno cijeli asortiman proizvoda za mačke “Grebalica Macko”!

SOS Cat i Grebalice Macko organiziraju post Valentinovski buvljak - 18.02. u subotu

Zašto “Post Valentinovski Buvljak”?

Nakon ugodno i korisno (za mace) provedenog Prvog Mačko Partyja krajem prosinca prošle godine (17.12.2016.), odlučili smo pripremiti novi događaj na istom mjestu. Ovaj puta čekamo vas na veeeelikoj rasprodaji svega i svačega – od knjiga, odjeće, obuće, torbi i razno-raznih potrepština.

Sav prihod od rasprodaje ide isključivo za mace u nevolji o kojima se brine Udruga SOS Cat; za hranu, pijesak, tablete protiv parazita, cjepiva… i sve što macama treba dok ne pronađu svoj zauvijek dom i o njima preuzme brigu njihov zauvijek čovjek. Mačke i njihove priče možete pratiti na Facebook stranici udruge.

Osim “buvljaka” u goste će nam doći i Danijela Đurić, koja sa sobom donosi svoje radove na staklu i vrlo interesantan nakit, a kao i uvijek tema su joj – mačke.

Kao i zadnji puta, pobrinut ćemo se da ne budete žedni i da nešto i gricnete 😀

Kako je post Valentinovski Buvljak još uvijek u pripremi, pratite sve nove obavijesti na Facebook event stranici!

Kako do “Post Valentinovskog Buvljaka”?

Kratke upute sa Zagrebačke avenije: kod crvene zgrade i velikog Konzuma na križanju skrećete desno u Zagrebačku cestu (dolazak iz smjera istoka). Nakon 700 metara sa lijeve strane nalazi se prodajni centar (bivša tiskara Radin) sa velikim parkingom.

Kako do Mačko Partyja?

Na karti iz zraka vidite gdje je ulaz. Pripremiti ćemo i smjerokaze, nećete se izgubiti

Kako do Mačko Partyja?

Čekamo vas 🙂