Postani volonter: nezbrinutim macama možete pomoći na više načina

1. Postani teta ili striček čuvalica

Dragi naši prijatelji trebamo Vašu pomoć u svakom pogledu a najviše kroz smještaj i čuvanje mačića do njihovog udomljenja.

To je odgovoran posao pun ljubavi, ali osjećaj koji pruža kad spasite ta mala bića nije usporediv s nikakvim materijalnim dobrima, vjerujte nam…Vi im doslovno spašavate život!!!

Vi ste im u tom odrastanju i mama i tata o kojima ovise njihov životi i sreća…

Kako smo mi tek nedavno krenuli u steriliziranje/kastriranje i spašavanje maca eto moramo priznati da nas nema još dovoljno i da ljudi još ne znaju za nas u toj mjeri da bi mogli pokriti sve mačje aspekte potreba… TREBAMO VAS… MACE VAS TREBAJU!

Širite ovu zamolbu, pričajte sa svojim prijateljima na kavi i pomozite nam tražiti dobre ljude koji će nam pomoći kako bi i mi mogli pomoći što većem broju maca.

Mi ćemo čuvalicama osigurati sve potrebno – wc posude, pijesak, hranu, mlijeko, bočice-ako su jako mali, pastu za gliste, lijekove i biti ćemo Vam na raspolaganju od 0-24 za bilo koji problem.

Dakle trebamo ljude koji imaju bar nekakvo iskustvo s macama, kojima nije teško odvojiti mali dio svog doma za njih i koji imaju ljubavi i vremena da ih nahrane, počiste njihov ležaj i wc, da im daju terapiju ako je potrebno (mazanje ili kapanje okica, pasta za gliste ili eventualno antibiotici)  i naravno da se igraju i maze ta mala slatka stvorenja.

Naravno ako već postoje mace u domu čuvalica onda te mace „starosjedioci“ moraju biti uredno cijepljeni i zdravi da bi zaštitili malene od mogućnosti zaraze.

I još nešto vrlo važno, za svaku macu ćemo tražiti dom jer svaku od njih negdje i čeka jedan zauvijek dom gdje će biti ravnopravni član obitelji i zato nam pomozite da su mace na sigurnom, nahranjene mažene i voljene dok taj dom ne naiđe…

Hvala Vam za svaku podjelu ove objave i za svaki kontakt, preporuku ili pomoć u bilo kojem obliku…

Javite nam se putem kontakt formulara ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.

Postani volonter

2. Postani mačja patronažna sestra ili brat

Trebamo ljude koji imaju bar nekakvo iskustvo s macama, kojima nije teško odvojiti mali dio svog vremena za njih i koji imaju ljubavi i vremena da ih nahrane, počiste njihove posudice za vodu i hranu, da im daju terapiju ako je potrebno i naravno da se igraju sa njima i pomaze ih na staništima u gradu Zagrebu o kojima brinemo.

Javite nam se putem kontakt formulara ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.