Postani volonter: nezbrinutim macama možete pomoći na više načina

1. Postani teta ili striček čuvalica

Dragi naši prijatelji trebamo Vašu pomoć u svakom pogledu a najviše kroz smještaj i čuvanje mačića do njihovog udomljenja.

To je odgovoran posao pun ljubavi, ali osjećaj koji pruža kad spasite ta mala bića nije usporediv s nikakvim materijalnim dobrima, vjerujte nam…Vi im doslovno spašavate život!!!

Vi ste im u tom odrastanju i mama i tata o kojima ovise njihov životi i sreća…

Kako smo mi tek nedavno krenuli u steriliziranje/kastriranje i spašavanje maca eto moramo priznati da nas nema još dovoljno i da ljudi još ne znaju za nas u toj mjeri da bi mogli pokriti sve mačje aspekte potreba… TREBAMO VAS… MACE VAS TREBAJU!

Širite ovu zamolbu, pričajte sa svojim prijateljima na kavi i pomozite nam tražiti dobre ljude koji će nam pomoći kako bi i mi mogli pomoći što većem broju maca.

Mi ćemo čuvalicama osigurati sve potrebno – wc posude, pijesak, hranu, mlijeko, bočice-ako su jako mali, pastu za gliste, lijekove i biti ćemo Vam na raspolaganju od 0-24 za bilo koji problem.

Dakle trebamo ljude koji imaju bar nekakvo iskustvo s macama, kojima nije teško odvojiti mali dio svog doma za njih i koji imaju ljubavi i vremena da ih nahrane, počiste njihov ležaj i wc, da im daju terapiju ako je potrebno (mazanje ili kapanje okica, pasta za gliste ili eventualno antibiotici)  i naravno da se igraju i maze ta mala slatka stvorenja.

Naravno ako već postoje mace u domu čuvalica onda te mace „starosjedioci“ moraju biti uredno cijepljeni i zdravi da bi zaštitili malene od mogućnosti zaraze.

I još nešto vrlo važno, za svaku macu ćemo tražiti dom jer svaku od njih negdje i čeka jedan zauvijek dom gdje će biti ravnopravni član obitelji i zato nam pomozite da su mace na sigurnom, nahranjene mažene i voljene dok taj dom ne naiđe…

Hvala Vam za svaku podjelu ove objave i za svaki kontakt, preporuku ili pomoć u bilo kojem obliku…

Javite nam se na naš e-mail soscat(@)soscat.net ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.

Postani volonter

2. Postani mačja patronažna sestra ili brat

Trebamo ljude koji imaju bar nekakvo iskustvo s macama, kojima nije teško odvojiti mali dio svog vremena za njih i koji imaju ljubavi i vremena da ih nahrane, počiste njihove posudice za vodu i hranu, da im daju terapiju ako je potrebno i naravno da se igraju sa njima i pomaze ih na staništima u gradu Zagrebu o kojima brinemo.

Javite nam se na naš e-mail soscat(@)soscat.net ili nas kontaktirajte na našoj Facebook stranici.