SOS Cat i Grebalice Mackoo vas pozivaju na prvi Mačko Party – 17.12.2016., Zagreb, Zagrebačka cesta 194, u trajanju od 11 do 18 sati!

SOS Cat i Mackoo grebalice organiziraju prvi "Mačko Party"

SOS Cat i Mackoo grebalice organiziraju prvi “Mačko Party”, prigodno za kraj 2016. u izložbenom prostoru Grebalica Mackoo, Zagrebačka cesta 194 u Zagrebu.

Uz tomoblu gdje možete osvojiti zanimljive nagrade, kolačiće, prigodnu “last minute” blagdansku prodaju, očekuju vas i prigodni popusti na grebalice i penjalice!

Za ovu prigodu organizirati ćemo ovdje i jednu brzinsku aukciju za pomoć mačkama, a sve predmete možete preuzeti na licu mjesta!

Tombola

Svima koji nas posjete u subotu, 17.12.2016. odmah na ulazu dodijeliti ćemo brojeve. Sudjelovanje je besplatno, no donacije za mačke u nevolji su više nego dobrodošle.

Izvlačenje dobitnih brojeva biti će u 16 sati. Ovo su samo neke od nagrada koje možete osvojiti… Čekamo vas!

Mačko Party Tombola Mačko Party Tombola  Mačko Party Tombola Mačko Party Tombola Mačko Party Tombola Mačko Party Tombola

Kako do “Mačko Partyja”?

Kratke upute sa Zagrebačke avenije: kod crvene zgrade i velikog Konzuma na križanju skrećete desno u Zagrebačku cestu (dolazak iz smjera istoka). Nakon 700 metara sa lijeve strane nalazi se prodajni centar (bivša tiskara Radin) sa velikim parkingom.

Kako do Mačko Partyja?

Na karti iz zraka vidite gdje je ulaz. Pripremiti ćemo i smjerokaze, nećete se izgubiti

Kako do Mačko Partyja?

Pratite događaj na Facebook event stranici: “Mačko Party