Napušteni, bačeni, bolesni i ini mačići – MOLBA

IMAMO MOLBU: Ako već baš MORATE odbaciti neželjeno leglo mačića, učinite to kad već prestaju sisati, kad budu cca dva mjeseca starosti i učinite to negdje gdje ih ljudi mogu vidjeti, uzeti i spasiti, a najbolje bi bilo da nam pošaljete slike mačića, i oglašavate na sve strane čim dodje do okota da bi se mogli udomiti.

 NAJIDEALNIJE BI bilo STERILIZIRATI MACU,  preko Udruge možemo osigurati popust ako nemate dovoljno novaca. Za vlasničke mace u načelu ne pokrivamo troškove ali…ako ste stvarno u financijskoj stisci možemo uskočiti sa popustom i eventualnim pokrivanjem dijela troškova. Molim da ne iskorištavate ovu dobru namjeru jer ne priznajemo ako netko ima za najnoviji Iphone ili ludilo auto a nema za kastraciju.

Najgore što možete učiniti je odbaciti  tek okoćene mačiće koji još trebaju majčino mlijeko u neku grabu, šumu, potok, kontejner i slično jer to što činite je ravno ubojstvu. I možete biti itekako krivično gonjeni zbog toga.! Uvijek će se netko naći tko će udomiti mace ili mačiće. Ne ubijajte! Sterilizirajte ili oglasite. Tražite pomoć u tome i spasite male nevine živote jer vjerujte mi nema novaca koji mogu pružiti zadovoljstvo kao nečiji spašeni život…